Ik hou van bloemen. En ik ben altijd jaloers als ik die mooie veldboeketjes op Instagram zie passeren. Tijd voor een cadeautje voor mezelf. Waarom ook niet? Dus bestelde ik voor het eerst bloemen via Bloomon. Het is eigenlijk super simpel en geheel vrijblijvend.

Bloomon: unieke boeketjes

De prijs hield me altijd tegen om ze te bestellen. Maar ik vind het zijn geld echt wel waard. Een gewoon boeket kost ook al snel 25 euro, maar dit is veel groter, mooier en unieker vind ikzelf. En als je ze regelmatig vers water geeft blijven ze ook 2 weken mooi!

Je kiest zelf welk formaat je wenst, betaalt en ze worden aan huis geleverd. Je kiest welke dag het best past. Ben jij of je buren niet thuis, komen ze de dag erop weer. Wil je het daarna pauzeren of stoppen is dat met een simpele klik gebeurd. De eerste keer kan je er de vaas bijkopen. Dat maakt de look compleet.

Bloemschikken

De bloemen worden geleverd via PostNL in een grote kartonnen doos. En dan kan de fun beginnen: het bloemschikken! Er zit een boekje bij met tips hoe je een mooi boeket samenstelt. Je begint met de kleine en middelgrote bloemen en kruist ze telkens over elkaar. Je eindigt met de grootste bloemen. Af en toe eens je vaas draaien voor het mooiste resultaat.

Dit is mijn eerste Bloomon boeket. Wat vind je ervan?

bloomon, veldbloemen, flowers

Krijg een gratis vaas!

Wil je het zelf eens proberen? Klik hier en je krijgt de vaas er gratis bij! En ik, ik krijg een gratis bosje bloemen in de plaats. Win win dus!

PS: dit is geen gesponsorde post. Ik heb gewoon echt graag mooie bloemen in huis ;-).