Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke peuterrugzak voor Elli. De luiertas gebruik ik nu voornamelijk voor de baby en het is wel handig dat ze zelf haar eigen rugzakje heeft. Om op uitstap te gaan, te gaan logeren, en om naar school te gaan! Bij een zelfstandige peuter (in wording) hoort natuurlijk een eigen rugzakje! Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik door Duifhuizen tassen en koffers werd benaderd om een rugzak uit te zoeken en reviewen.

Fjallraven Kanken Mini

Ik ben al jaren fan van het Zweedse merk Fjällräven. Als backpacker heb ik veel spullen en kledij van dit merk gebruikt. Het is een ecologisch en duurzaam merk, en bovendien ook erg mooi! Ik twijfelde dus geen seconde en heb meteen mijn keuze gemaakt. De Kanken Mini rugzak werd de volgende dag al geleverd! Elli was helemaal enthousiast toen ze de rugzak zag en liep als een trotse meid door het huis. De Kanken Mini is niet te groot of te zwaar en ideaal van maat. De bandjes zijn verstelbaar zodat zelfs volwassenen de rugzak kunnen dragen. Handig als je peuter het plots beu wordt. En zo kan hij ook levenslang mee!

Wat zit er in?

Hoewel het een eerder kleine rugzak is, past er echt wel veel in. De tas heeft één groot middenvak, twee zijvakjes en nog een klein vakje vooraan. Meer is niet nodig en alles past er vlotjes in:

fjallraven kanken mini peuter dagrugzak

inhoud van een peuter rugzak

  • een hoedje
  • een zonnebril
  • een tube zonnecrème
  • een trui
  • tussendoortjes: een appel, koek, fruizakje
  • een beker met water
  • een slab
  • een reserve onderbroek
  • een reispak vochtige doekjes voor mond of billen

De rugzak komt standaard met een verwijderbaar zitkussen. Dit zit achteraan in de rugzak, waardoor je de inhoud niet tegen je rug voelt zitten. Maar je kan het er ook uithalen zodat je op het gras kan zitten bijvoorbeeld. Een handig extraatje dus!

fjallraven kanken mini binnenkant zitkussen

Binnenkant met zitkussen

Een nieuwe favoriet!

Zowel Elli als mama zijn dol op deze Kanken Mini rugzak! Het maakt haar outfit compleet. Past ook helemaal bij haar roze regenbotjes.

Wat zit er in jullie peuter rugzak? 

 

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf werden gesponsord. Lees mijn disclaimer.