Toen ik zag dat er een nieuwe drager op de markt was, de Tula Free To Grow, twijfelde ik geen seconde. Ik was op slag verliefd op het design en het feit dat hij zonder insert gebruikt kan worden, overtuigde me. Ik reserveerde hem meteen op de geboortelijst en maar goed ook, want hij was ook meteen weer uitverkocht in de meeste babywinkels. Hij werd meteen gekocht, dus kon hem ook vanaf dag één gebruiken!

Tula free to grow

Ik ben fan van dragen! Duwen is niet mijn ding; de wandelwagen heeft nog maar twee keer dienst gedaan sinds Liz er is. De draagdoek/-zak daarentegen hangt standaard rond mijn lijf. Naast de ringsling is deze Tula mijn nieuwe favoriet!

Ik ben fan van Tula. Ik heb de standaard draagzak van dit merk en ben grote fan. Enige nadeel is dat je die niet vanaf de geboorte kan gebruiken, tenzij met insert. Maar dat is niet zo handig en ook iets minder ergonomisch dan een gewone draagdoek bijvoorbeeld. En daar heeft Tula nu een oplossing voor: de Free To Grow, meteen vanaf de geboorte bruikbaar!

Ik ben hem dan ook beginnen gebruiken vanaf ik hem in huis had, zo’n drie dagen na de geboorte.

Voordelen

De nieuwe Tula is verstelbaar in maat. De breedte is met drukknopen aanpasbaar en in drie maten te verstellen. Zo kan je steeds de beentjes ondersteunen van knie tot knie (tot ongeveer maat 92, net zoals de Tula standaard). Perfect dus! De stof is ook heel soepel en past overal mooi aan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn geweven draagdoek zelfs niet meer bovenhaal. Het is ofwel de ringsling, ofwel (meestal) de draagzak! Als Liz moe wordt, haal ik het slaapkapje over haar hoofd en is ze meteen vertrokken. Ook ideaal tegen de zon trouwens (geen petje nodig). Onderaan is er een vakje waar ik mijn gsm en sleutel in stop als ik even buiten ga wandelen. Dan neem ik verder niets mee!

Heerlijk zo’n baby op mijn lijf!