Er zijn honderden mijlpaalkaarten te vinden, online en in de winkels. Het aanbod is groot en ze lijken ook allemaal op elkaar. Met uitzondering van deze kaarten! Naast de gewone zwangerschaps- en babykaarten heeft Sofie van Mama ABC ook een set kaarten ontworpen rond natuurlijk ouderschap. Die zijn (voor zover ik weet) uniek. Sinds kort heeft zij ook een nieuwe collectie uit trouwens, in kleur en met bloemen! Ik vind ze prachtig en erg vrolijk. Naast mijlpaalkaarten vind je verjaardagskaarten, boeken, kalenders, en accessoires  in de shop terug.

Mijlpaalkaarten natuurlijk ouderschap

Hét thema van deze blog is natuurlijk ouderschap, zoals jullie weten. Het wint steeds meer aan bekendheid en wordt ook steeds normaler geacht. Gelukkig, want dat is het ook! De set mijlpaalkaarten bevat kaarten over borstvoeding, dragen, Rapley, wasbare luiers, babyzindelijkheidscommunicatie en veel meer. Helemaal mijn ding dus! En ik ben er zeker van: ook die van jullie! Als je me volgt op Instagram, heb je al regelmatig een foto zien passeren met één van deze mooie kaarten.

Mijlpaalkaarten natuurlijk ouderschap

Daarom mag ik van Sofie één set van deze kaarten weggeven. Speciaal voor jullie, mijn lieve lezers! De set bevat 25 kaarten.

Zo doe je mee

  • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet
  • Volg Mama Naturelli op Facebook en/of Instagram
  • Volg Mama ABC op Facebook en/of Instagram
  • Tag iemand wie je deze mijlpaalkaarten ook gunt

Let op: als je een andere naam gebruikt op je social media, laat dat dan ook hieronder weten.

Delen is lief, al is het niet verplicht.
Meedoen kan zowel op Facebook en Instagram. Er is slechts één winnaar.
Verzending naar België of Nederland.

De winactie loopt tot en met donderdag 7 september 2017. Op vrijdag 8 september maak ik de winnaar bekend. Hou mijn social media in het oog! 

Niet gewonnen?

Jammer, maar niet getreurd! De mijlpaalkaarten zijn echt niet duur. Kijk hier voor het volledige aanbod!

 

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf werden gesponsord. Lees mijn disclaimer.