Zeg nee tegen de wegwerpmaatschappij en breng je eigen beker, fles, en zakjes mee. Ik weet niet hoe het op jullie werk gesteld is, maar bij ons zijn er een beperkt aantal koffietassen aanwezig. Deze zijn vaak meteen in gebruik en de rest van het lerarenkorps is aangewezen op de plastic of kartonnen bekertjes. Als iedereen zijn eigen fles of beker zou meenemen, zou er een pak minder afval zijn! Bring Your Own wordt deze beweging ook wel genoemd.

Bring your own

Sinds kort neem ik deze Kid Kanteen insulated mee naar het werk. Deze is groter dan de klean kanteen sippy die Elli heeft, en is geïsoleerd. Perfect voor koude of warme dranken dus. Ik vind deze fles heel erg handig qua formaat om mee te nemen, zowel voor kinderen als volwassenen. Hoewel het een kid kanteen is (voor kinderen dus), gebruik ik hem meestal zelf, in de auto of als ik aan het werken ben.

Klean kanteen insulated. Review + giveaway

Bring you own Kanteen

Ik ben echt fan! De klean kanteen flessen zijn er ook in matte versie, maar ik ben verliefd op de gekleurde versie. De kleuren zijn prachtig intens. Ik word er echt gewoon instant happy van!

Voordelen

 • Gemaakt van kwalitatief roestvrij staal – voor 70% gerecycleerd staal
 • Geschikt voor koude en warme dranken
 • Geen vieze geuren of smaken
 • Eenvoudig af te wassen
 • In verschillende matte en glanzende kleuren te verkrijgen. De verf die gebruikt wordt is watergedragen en mag daarom niet in de vaatwasser.
 • 100% lekdicht. Dit is zowat de enige dop op de markt momenteel.
 • Compatibel met meerdere doppen uit het gamma van Klean Kanteen.
 • Volledig vrij van BPA (PP5), ftalaten, PVC en lood. PP5 is de hoogste en veiligste kwaliteit van plastic
 • Gemakkelijk om te vullen en proper te maken door de grote opening (4,4 cm).
 • Klean Kanteen schenkt 1% van zijn omzet aan projecten van non-profitorganisaties die bijdragen tot een betere en ecologischere wereld.

Klean Kanteen winactie

Van Elements bvba mag ik deze Klean Klanteen winactie organiseren. Deze starterskit heeft alles wat je kind nodig heeft om de dag goed door te komen. De Kid Kanteen Classic met sportdop is de ideale fles om mee te nemen naar school of op uitstap. De Food Canister voedselcontainer is handig om snacks mee te nemen en de Steel Cup beker kan gebruikt worden om uit te drinken of eten. Tot slot maakt de Steel S-Biner het mogelijk om je Kid Kanteen gemakkelijk ergens aan te hangen.

klean kanteen

Hoe doe je mee?

Er is slechts één winnaar. Meedoen kan op Facebook en/of Instagram.

 1. Volg Mama Naturelli op Facebook en/of Instagram
 2. Tag iemand onder het Facebook/Instagrambericht. Elke reactie is een deelname.
 3. Delen wordt sterk gewaardeerd, maar is niet verplicht.

Meedoen kan tot en met zondag 11 februari. De winnaar wordt bekend gemaakt op Facebook en/of Instagram. Het product wordt gratis verzonden binnen België. Indien er binnen 48u gereageerd wordt, wordt een nieuwe winnaar geloot.

Veel succes!

And the winner is …

Evelien Gillekens! Proficiat.

 

 

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf werden gesponsord. Lees mijn disclaimer.